Бажання
Додайте товари до списку бажань
0

Бальзам для клітора Bijoux Indiscrets Bad Day Killer (Насолоджуйся кожним днем), розігрівальний

В наявності
Артикул: SO2917
359 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Поганий день? Не біда, бо все буквально у ваших руках! Спробуйте купити збуджувальний бальзам для клітора Bijoux Indiscrets Clitherapy Bad Day Killer (Насолоджуйся кожним днем) зы збуджувальним і зігрівальним ефектом і побалувати свою кицьку новими відчуттями. Як підказує нам назва цього бальзаму, він легко перетворить будь-який важкий день у день ваших найкращих оргазмів.

Ви почали свій день в очікуванні чогось приємного, а він закінчився жахливим побаченням? Саме час подарувати собі море любові! Потрібно розслабитись? Видихніть, увімкніть збудливе відео і просто візьміть пальцем крапельку бальзаму. Швидко, поки не розтанув, нанесіть на клітор. Розважайтеся пальцями або іграшкою, пестіть свій клітор потужно і сильно або ніжно і дражливо, вирушаючи до своїх найкращих оргазм! І, звичайно, цей бальзам стане у нагоді вам і на інтимному побаченні, адже його пальці теж можуть вас порадувати.

Ніжний, ненав'язливий аромат не відволікає від ігор і пестощів, а тонізувальна дія анісу допомагає швидше збудитися і чудово поєднується з зігріваючим ефектом бальзаму. Бальзам ніжний по текстурі та швидко тане при зіткненні з тілом. А плоска баночка виглядає абсолютно нейтрально, так що можете залишити її біля ноуту або на ліжку.

Думаєте, що гірше вже не буде? Звичайно, адже буде лише краще! А за допомогою бальзаму для клітора – ще й приємніше!

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Країна Іспанія
Маса (кг) 0.008
Новинка Ні
Хіт Ні
Акція Ні
Вібрація Ні
Підігрів Ні
Пульсація Ні
Управління смартфоном Ні
Інтелектуальний режим Ні
Пульт ДУ Ні
Батарейки у комплекті Ні
Для новачків Ні
Змазка в комплекті Ні
Подвійний шар Ні
Зміщений центр тяжіння Ні
Косметика:дія розігріваюча
Веганфрендлі Ні

Безкоштовна доставка від 2000 грн 

Срок доставки 2-3 дні

  • Онлайн банківською картою Visa або MasterCard
  • Наложеним платежем у відділеннях "Нова Пошта" 

Всі товари секс-шопу lovebox.ua ввезені в Україну легально, сертифіковані для використання на території України і мають необхідні свідоцтва.

Ми несемо відповідальність виконання гарантійних зобов`язань, які надає виробник товару. У разі виявлення недоліків товару, обмін, повернення та ремонт товарів проводиться відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів».

Вгору