Бажання
Додайте товари до списку бажань
0

Фіксатори для ніг Alive SUPREMACY (Leg Restraint)

В наявності
Артикул: SO6737
1 389 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Відчуйте повну владу над своєю партнеркою чи партнером — купіть фіксатори для ніг Alive SUPREMACY (Leg Restraint)! Ця утримувальна система від іспанського бренду Alive, фіксує ноги в одному положенні, зігнутими в колінах. Назва фіксаторів — SUPREMACY означає в перекладі «перевага», і справді, цей аксесуар у стилі легкого БДСМ дасть вам змогу побути в ролі домінанта чи сабмісиву та реалізувати свої найтаємніші та найпалкіші бажання!

Особливості фіксаторів для ніг Alive SUPREMACY (Leg Restraint):

  • м’які подушечки під колінами та на шиї забезпечують 100 % комфорт зафіксованому, не передавлюють та не натирають шкіру;

  • регульована довжина всіх ременів дає змогу підігнати розмір під будь-яку статуру, забезпечивши ідеальний кут фіксації ніг у колінах;

  • мінімалістичний дизайн забезпечує максимально швидку фіксацію партнера без купи вузлів і переплетень, звільнити партнера від ременів, що сковують, також дуже просто.

Ця утримувальна система — чудове рішення і для тих, хто тільки входить у світ БДСМ, і для знавців світу підкорення та домінування. Купіть фіксатори для ніг Alive SUPREMACY (Leg Restraint) і додайте нові, збуджувальні та хвилювальні відтінки у фарби свого сексу.

 

Розміри м’яких подушечок:

Довжина: 36 см;

Ширина: 6,5 см.

Загальна довжина регульована: 52,5–77,5 см.

Матеріал: метал та поліуретан.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Новинка Ні
Хіт Ні
Акція Ні
Вібрація Ні
Підігрів Ні
Пульсація Ні
Управління смартфоном Ні
Інтелектуальний режим Ні
Пульт ДУ Ні
Батарейки у комплекті Ні
Для новачків Ні
Змазка в комплекті Ні
Подвійний шар Ні
Зміщений центр тяжіння Ні
Веганфрендлі Ні

Безкоштовна доставка від 2000 грн 

Срок доставки 2-3 дні

  • Онлайн банківською картою Visa або MasterCard
  • Наложеним платежем у відділеннях "Нова Пошта" 

Всі товари секс-шопу lovebox.ua ввезені в Україну легально, сертифіковані для використання на території України і мають необхідні свідоцтва.

Ми несемо відповідальність виконання гарантійних зобов`язань, які надає виробник товару. У разі виявлення недоліків товару, обмін, повернення та ремонт товарів проводиться відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів».

Вгору