Бажання
Додайте товари до списку бажань
0

Пружинний адаптер із системою KlicLok для секс-машин Hismith Spring Connector

В наявності
Артикул: SO6223
2 069 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Щоб максимально адаптувати прямолінійні рухи секс-машини до анатомії вашого тіла, рекомендуємо купити пружинний адаптер із системою KlicLok Hismith Spring Connector для секс-машин. Завдяки йому фалоімітатор змінюватиме кут нахилу в процесі фрикцій і більш дбайливо буде входити всередину, ніж під час прямої стимуляції.

Пружинний адаптер із системою KlicLok для секс-машин Hismith Spring Connector спеціально створений, щоб доповнити прямі рухи штока коливаннями фалоімітатора. Річ у тім, що шток секс-машини штовхає фалоімітатор строго вперед, і для стимуляції, наприклад, точки G прямолінійний вхід іграшки може створювати незручності — занадто правильною та нерухомою має бути ваша поза. Під час використання адаптера фалоімітатор зможе рухатися менш прямолінійно щодо штока, змінюючи кут нахилу в процесі фрикцій. Це дає можливість більш ніжно входити іграшці всередину, інтенсивніше стимулювати стінки піхви без неприємних відчуттів. Те саме справедливо й під час використання мастурбатора — з пружинним адаптером рухи мастурбатора членом будуть більш реалістичними та приємними.

Пружинний адаптер із системою KlicLok для секс-машин Hismith Spring Connector виготовлений із високоякісної нержавійної сталі, міцний і довговічний. За необхідності його можна очищати мийним побутовим засобом, що не містить кислотних інгредієнтів.

загальна довжина: 12 см
довжина пружини: 5,6 см
Матеріал: легована пружинна сталь та нержавійна сталь
вага: 186 г

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Країна Китай
Маса (кг) 0.186
Новинка Ні
Хіт Ні
Акція Ні
Загальна довжина 120
Вібрація Ні
Підігрів Ні
Пульсація Ні
Управління смартфоном Ні
Інтелектуальний режим Ні
Пульт ДУ Ні
Батарейки у комплекті Ні
Для новачків Ні
Змазка в комплекті Ні
Подвійний шар Ні
Зміщений центр тяжіння Ні
Веганфрендлі Ні

Безкоштовна доставка від 2000 грн 

Срок доставки 2-3 дні

  • Онлайн банківською картою Visa або MasterCard
  • Наложеним платежем у відділеннях "Нова Пошта" 

Всі товари секс-шопу lovebox.ua ввезені в Україну легально, сертифіковані для використання на території України і мають необхідні свідоцтва.

Ми несемо відповідальність виконання гарантійних зобов`язань, які надає виробник товару. У разі виявлення недоліків товару, обмін, повернення та ремонт товарів проводиться відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів».

Вгору