Бажання
Додайте товари до списку бажань
0

Рідкий вібратор Intt Vibration Coffee (15 мл) EXTRA GREEN, дуже смачний, діє до 30 хвилин

Немає в наявності
Артикул: SO5410
799 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

Пропонуємо придбати рідкий вібратор Intt Vibration Coffee, який забезпечить вам до 30 хвилин чудових відчуттів пульсації і поколювань, а також - теплу хвилю від зігріваючого ефекту. Насичений смак кави робить вібратор універсальним засобом як для соло-ігор, так і для оральних ласк і поцілунків!

Бажаєте на цілих півгодини зануритися в неймовірний світ солодких насолод? Тоді ласкаво просимо! Всього кілька крапель рідкого вібратора на клітор або іншу ерогенну зону - і ви тут же відчуєте прилив крові, ефект теплої хвилі і, звичайно, справжню пульсуючу вібрацію. Ефект триває до 30 хвилин, у залежності від індивідуальних особливостей.

Збудливий смак міцної кави доповнить картину і дозволить використовувати вібратор для хвилюючих вібро-поцілунків і обопільних оральних ласк. Продукт унісекс - розважайтеся поодинці або разом! Вібро-поцілунки по всьому тілу!

Як користуватися: нанесіть одну краплю на клітор або на член, переходьте до пестощів і насолоджуйтеся! Зручний флакон з дозатором допоможе користуватися вібратором економно і акуратно. Тільки для зовнішнього застосування, не є змазкою.

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Новинка Ні
Хіт Ні
Акція Ні
Вібрація Ні
Підігрів Ні
Пульсація Ні
Управління смартфоном Ні
Інтелектуальний режим Ні
Пульт ДУ Ні
Батарейки у комплекті Ні
Для новачків Ні
Змазка в комплекті Ні
Подвійний шар Ні
Зміщений центр тяжіння Ні
Веганфрендлі Ні

Безкоштовна доставка від 2000 грн 

Срок доставки 2-3 дні

  • Онлайн банківською картою Visa або MasterCard
  • Наложеним платежем у відділеннях "Нова Пошта" 

Всі товари секс-шопу lovebox.ua ввезені в Україну легально, сертифіковані для використання на території України і мають необхідні свідоцтва.

Ми несемо відповідальність виконання гарантійних зобов`язань, які надає виробник товару. У разі виявлення недоліків товару, обмін, повернення та ремонт товарів проводиться відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів».

Вгору